Content

Liedteksten

Presenteer eenvoudig liedteksten op een scherm. U kunt door middel van de lied editor liederen toevoegen en bewerken. Organiseer uw liederen en arrangementen door ze op te slaan in een liedbundel, zodat u ze een volgende keer kunt hergebruiken. Door middel van de ingebouwde zoekmachine is een lied snel weer gevonden.

Arrangementen

Wordt een lied vaker gezongen maar net in een iets andere vorm of taal? Maak dan meerdere arrangementen op basis van dezelfde tekst, zodat u de tekst maar 1 keer hoeft in te voeren en niet elke keer het arrangement hoeft aan te passen.

Liederen plannen

U kunt een compleet lied of arrangement in de planning zetten, maar ook een of meerdere verzen selecteren en inplannen. Dit laatste is erg handig wanneer er in uw gemeente bijvoorbeeld psalmen worden gezongen, u hoeft dan niet voor elke combinatie van verzen een nieuw lied of arrangement aan te maken.

Bijbelteksten

Door middel van de bijbel integratie zet u gemakkelijk de schriftlezing op het scherm. Elke vertaling die in Zefania formaat beschikbaar is, kan gebruikt worden. Standaard leveren we een aantal vertalingen uit het publieke domein mee, zoals de Statenvertaling en King James Version.

Powerpoint

Powerpoint presentaties kunnen met enkele muisklikken op het scherm gepresenteerd worden, notities kunnen op een stage monitor weergegeven worden, handig voor de spreker.

Media

Gebruik afbeeldingen en video's van uw pc in de presentatie, bijvoorbeeld op de voorgrond, of als achtergrond achter de tekst. U kunt door middel van sjablonen zelf definiëren hoe u de media wilt weergeven op het scherm.

Live video

Maak een videomixer van uw pc door meerdere camera’s aan te sluiten, u kunt in een sjabloon definiëren hoe u de verschillende videobeelden wilt laten zien. In plaats van camera’s aan te sluiten, kunt u natuurlijk ook een externe videomixer of externe pc aansluiten, zodat u met meerdere mensen samen kunt werken aan de presentatie.

Mededelingen

Handig om in onvoorziene situaties snel een tekst op het scherm te tonen, bijvoorbeeld om ouders te vragen naar de kinderopvang te komen.

Klokken en stopwatches

Een klok of stopwatch op een stage display kan een handig hulpmiddel zijn voor een spreker, zodat hij weet hoe hoeveel tijd er nog over is, laat een aftellende klok zien op het scherm zodat iedereen kan zien hoelang het nog duurt voordat de dienst begint.