Weergave

Zoveel schermen als u wilt

Of u alleen een projectiescherm wilt aansturen, of dat uw podium uit meerdere projectieschermen en een paar stage monitoren bestaat, u kunt zoveel schermen aansturen als er aansluitingen op de computer zijn. U kunt elk scherm zijn eigen functie geven door in een sjabloon te definiëren welke content (zoals afbeeldingen, teksten, video’s) op welke manier getoond wordt.

Browser weergave

De presentatie kan ook in HTML5 formaat beschikbaar gesteld worden, zo kunnen bezoekers de presentatie ook live volgen via tablets of mobiele telefoons. Net zoals de weergave op een scherm, wordt de browser weergave ook door dezelfde sjablonen aangestuurd. Op dit moment is er nog geen ondersteuning voor video en animaties in de browser weergave.

Combineer eindeloos

Sjablonen zijn de verbindende factor tussen de content (zoals liedteksten, afbeeldingen, video’s) en de uiteindelijke weergave. U kunt het beeld samenstellen uit meerdere content elementen, hierbij de layout bepalen en animaties en effecten toevoegen. Doordat content en vormgeving gescheiden zijn, is het resultaat een consistente layout. Er zijn geen beperkingen op het aantal content elementen, hierdoor kunt u eindeloos combineren, tot bijvoorbeeld:

  • een video op de achtergrond en een liedtekst op de voorgrond
  • een bijna beeldvullende powerpoint presentatie met live video beeld van de spreker in een hoek
  • verschillende bijbelteksten naast elkaar
  • de volledige liedtekst op een stage monitor, die automatisch mee scrollt met de geprojecteerde tekst, zodat de zangleiding ziet wat er komen gaat
  • een gedeelte van een video, zodat u een video over meerdere schermen kunt laten doorlopen